Total Time: 45 minuten Niveau: Gemiddeld
Stoofschotel met tonijn en paprika

Lekker met groene salade en stokbrood.

Stoofschotel met tonijn en paprika

Niveau: Gemiddeld Total Time 45 minuten

Ingrediƫnten

Instructies

  1. Verhit de olijfolie en fruit de ui in ongeveer 5 minuten.
  2. Voeg knoflook en paprikablokjes toe en bak dit 2 minuten mee.
  3. Paprikapoeder, peterselie en tomaat erdoor scheppen en nog 2-3 minuten zachtjes bakken.
  4. Schep de aardappelblokjes door het paprikamengsel.
  5. Sherry, bouillontablet en 250 ml water in pan schenken en aan de kook brengen.
  6. Draai het vuur lager en laat het geheel onafgedekt 15 minuten stoven, totdat de aardappel vrijwel gaar is.
  7. Af en toe omscheppen, pittig op smaak brengen met zout en peper.
  8. Snijd de tonijn in blokjes en leg het in de saus.
  9. Deksel op de pan leggen en het gerecht nog 5 minuten zachtjes laten stoven (niet meer laten koken!), tot de vis gaar is.

Notes

Lekker met groene salade en stokbrood.
Keywords: vis
Tags
[instagram-feed]