Lamsribstuk met hazelnootsaus
Lamsribstuk met hazelnootsaus
Ingrediƫnten
Instructies
-
Doe voor de saus de fond en de wijn in een pan en kook ze op hoog vuur 8-10 minuten tot ± de helft in.
-
Voeg de meiknolletjes toe en laat ze in een afgesloten pan ± 5 minuten beetgaar trekken.
-
Zet de pan dan weg.
-
Verhit de olie in een zware koekenpan.
-
Schroei de stukken vlees hierin aan, leg ze dan in een braadslee en bestrooi ze met versgemalen peper en zout.
-
Braad het vlees daarna in de oven en reken 5 minuten voor rood van binnen en 10 minuten voor rosé van binnen.
-
Wacht tot het vlees bijna uit de oven kan en zet dan de pan met de saus terug op het vuur.
-
Roer er de stukjes hazelnoot door en warm de saus goed door.
-
Snijd het vlees, schik de plakken op 6 borden, verdeel er de saus over en serveer direct.
-