Verwarm de oven voor op 200C. Serveer de lasagne met een groene salade.
Lasagne met courgette en mozzarella
Ingrediƫnten
Instructies
-
Snijd de courgette in blokjes.
-
Pel de ui en snipper deze fijn.
-
Verhit de olie in een koekenpan en bak hierin het gehakt in ca. 5 min. rul.
-
Schep de ui, courgette en champignons door het gehakt en fruit deze ca. 3 min. mee.
-
Voeg de Italiaanse sausmix (uit pak), 400 ml melk en 350 ml water al roerende toe aan het gehakt.
-
Laat de gehaktsaus 2-3 min. zacht doorkoken en breng hem op smaak met zout en peper.
-
Roer in een kom 200 ml melk met de bechamelsausmix (uit pak) door elkaar.
-
Verdeel de gehaktsaus en lasagnebladen om en om in laagjes in de ovenschaal.
-
Begin en eindig met een laagje gehaktsaus.
-
Verdeel de bechamelsaus over de lasagne en leg er plakken tomaat en mozzarella op.
-
Bak de lasagne in het midden van de oven in ca. 40 min. gaar.
-