Verwarm de oven voor op 220 graden. Lekker met tomatensalade.
Lasagne al forno
Ingrediƫnten
Instructies
-
Pel de ui en snijd hem in stukjes.
-
Fruit de ui in de pan en voeg het gehakt toe.
-
Als de gehakt rul is, roer dan de tomatenpuree er door. Laat de meesmoren.
-
Kruid het geheel met zout, peper, rozemarijn, oregano en tijm naar smaak.
-
Giet de bouillon erbij en laat het geheel ene paar minuten smoren.
-
Meng de crme frache met de melk en de Parmezaanse kaas.
-
Leg een laag lasagnevellen in een ingevette ovenschaal.
-
Doe vervolgens een laag gehaktsaus er op en vervolgens weer een laag lasagnevellen.
-
De bovenste laag moet gehaktsaus zijn.
-
Doe de boter in vlokjes erop en verdeel het kaasmengsel gelijkmatig over de bovenkant van de lasagne.
-
Laat de lasagne in ca. 35 minuten gaar worden.
-