Andijviestampot met blauwaderkaas

In plaats van aardappels kan ook zakjes aardappelpuree gebruikt worden.

Andijviestampot met blauwaderkaas

Niveau: Gemiddeld Total Time 30 minuten

Ingrediƫnten

Instructies

  1. Kook de aardappelen gaar in weinig water met een beetje zout.
  2. Giet de aardappelen af en stamp ze fijn.
  3. Maak een smeuge puree van de aardappelen met de melk en de boter.
  4. Breng de puree op smaak met zout en peper.
  5. Maak de andijvie schoon, snijdt deze in dunne reepjes, was de groente minstens 2 keer, en laat ze goed uitlekken.
  6. Brokkel de kaas in stukjes.
  7. Roer de andijvie met de kaas en de noten door de hete aardappelpuree en laat het geheel nog even goed doorwarmen worden.

Notes

In plaats van aardappels kan ook zakjes aardappelpuree gebruikt worden.
Keywords: winter lente
[instagram-feed]