Tagliatella met paprika-gehaktsaus
Tagliatella met paprika-gehaktsaus
Ingrediƫnten
Instructies
-
Kook de tagliatella volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar met het (pasta)bouillonblokje.
-
Snijd de paprika's, worteltjes en ui in stukjes.
-
Verhit de olie in een hapjespan en bak hierin het gehakt rul.
-
Voeg vervolgens de ui, knoflookpasta, paprikablokjes en worteltjes toe en bak het al roerend kort mee.
-
Doe de tomaten met het sap bij het gehaktmengsel.
-
Roer het geheel goed door elkaar.
-
Breng het op smaak met oregano, paprikapoeder, zout en peper.
-
Breng de saus aan de kook.
-
Schenk vervolgens de bouillon erbij en voeg de tomatenpuree toe.
-
Breng alles al roerend opnieuw aan de kook.
-
Laat de saus zonder deksel op een laag vuur 10 minuten zachtjes koken.
-
Tagliatella en saus apart serveren.
-