Babi sajuran
Babi sajuran
Ingrediƫnten
Instructies
-
Wrijf uien, knoflook, gember en koenjit tot een brij.
-
Fruit deze brij in hete olie even aan en laat op niet te hoog vuur een paar minuten doorsudderen.
-
Snijd het vlees in niet te kleine dobbelstenen.
-
Bak het vlees in de kruidenbrij aan alle kanten aan.
-
Voeg vervolgens een kopje water en de ketjap toe.
-
Zet het vuur laag en laat het vlees gaar sudderen.
-
Haal intussen de sperziebonen af en snijd ze in stukken.
-
Krab de worteltjes en snijd ze in schijven.
-
Voeg sperziebonen en worteltjes toe aan het vlees en laat ze een kwartiertje meesudderen, tot ze beetgaar zijn.
-
Was de taoge en verwijder de gtoene vliezen .
-
Doe de taoge de laatste minuut bij het gerecht en laat alles goed warm worden.
-
-