Verwarm de oven voor op 225C.;
Geroosterde aardappeltjes met citroen en rozemarijn
Ingrediƫnten
Instructies
-
Kook de aardappels in een pan met ruim water en zeezout ca. 10 minuten.
-
Giet de aardappels af en laat de aardappels uitdampen.
-
Was de citroenen.
-
Rasp de schil van een citroen en snijd de andere citroen in 6 partjes.
-
Pel de knoflook en snijd deze in plakken.
-
Ris de naaldjes van de takjes rozemarijn.
-
Meng de citroenrasp, knoflook, rozemarijn, olie en het zeezout.
-
Schep de aardappels door de olie en verdeel de aardappels over een met bakpapier beklede bakplaat.
-
Leg de partjes citroen tussen de aardappels en rooster de aardappels in de oven in ca. 20 25 minuten goudbruin en gaar.
-
Tussentijds de aardappeltjes enkele malen omscheppen.
-
Neem de geroosterd aardappeltjes uit de oven en pers een paar warme partjes citroen boven de aardappels uit.
-