Kaaspannenkoeken

Kaaspannenkoeken

Kaaspannenkoeken

Niveau: Gemiddeld Total Time 30 minuten

Ingredi├źnten

Instructies

  1. Bereid het beslag zoals op de verpakking staat aangegeven.
  2. Roer er aansluitend worcestersaus en versgemalen peper naar smaak door evenals de geraspte ui.
  3. Verhit een klontje boter in de koekenpan en giet er daarna met een maatlepel (b.v. opscheplepel soep) het beslag in.
  4. Laat dit uitlopen en leg er per pannenkoek 2 plakken kaas op, druk deze er wat in en giet er dan nog een dun laagje beslag overheen, om het kleven bij het bakken van de tweede kant te voorkomen.
  5. Bak de pannenkoek aan n kant bruin en keer hem zodra de bovenkant droog is. Bak dan de andere kant bruin.
  6. Bak op dezelfde manier de andere pannenkoeken.

Notes

Kaaspannenkoeken
[instagram-feed]