Rodekool in appeltjes
pinit

Lekker bij als je ree of ander wild gaat eten.
Uitserveren op de borden,met wat garnering en het vlees. Je kan het natuurlijk ook gewoon zonder vlees eten.

Rodekool in appeltjes

Niveau: Gemiddeld Total Time 10 minuten

Ingrediënten

Instructies

  1. Laurier, kruidnagels, peper en zout toevoegen.
  2. Suiker en kaneel toevoegen
  3. ca 30 minuten laten stoven.
  4. Ondertussen appels uithollen:
  5. Snij de bovenkant met het steeltje er af, dat wordt de deksel
  6. Hol de appel voorzichtig uit met een aardappelschilmesje en een meloen-bolletjes-mesje.
  7. De rodekool afgieten en eventueel binden.
  8. De appels vullen met het mengsel, iets te vol.
  9. Deksel er op plaatsen en de appels langzaam in de oven (125 graden) gaar laten worden.

Notes

Lekker bij als je ree of ander wild gaat eten. ; ; Uitserveren op de borden,met wat garnering en het vlees. Je kan het natuurlijk ook gewoon zonder vlees serveren. ;
Keywords: kerst vegetarisch
[instagram-feed]