15 minuten bereiden, 2 uur wachten.
Pudding met lange vingers
Ingrediƫnten
Instructies
-
Laat het sap 5 minuten intrekken.
-
Bedek nu de bodem van de schaal met lange vingers.
-
Bij een ronde schaal moet je misschien van een paar lange vingers een stukje afbreken.
-
Doe de custard in een kopje en roer de poeder met 5 eetlepels van de melk tot een glad papje.
-
Breng de rest van de melk aan de kook.
-
Roer de suiker en de vanillesuiker erdoor.
-
Als de melk kookt, schenk je de custard in kleine scheutjes erbij.
-
Blijf goed roeren en laat het papje ongeveer 1 minuut zachtjes koken.
-
Schenk de vanillepudding over de lange vingers.
-
Dek de pudding af met plasticfolie.
-
Laat de pudding op het aanrecht in ongeveer 1 uur afkoelen.
-
Zet haar daarna minstens 1 uur in de koelkast om stijf te worden
-