Verwarm de oven voor op 220 graden.;
Breadbutter pudding
Ingrediƫnten
Instructies
-
Snij de tutti frutti in kleine stukjes.
-
Breng 750 ml. melk met de tutti frutti zachtjes aan de kook.
-
Ontkorst het brood en besmeer de sneetjes brood met de helft van de boter.
-
Meng 75 gram suiker met de kaneel en een snufje noodmuskaat.
-
Vet een ovenschaal in, bekleed hem met brood en bestrooi het brood met wat kaneelsuiker.
-
Meng 75 gram suiker met de custardpoeder.
-
Voeg al roerend de rest van de melk bij het custardmengsel.
-
Schenk het custardmengsel al kloppend bij de hete melk en laat het ca. 2 minuten doorkoken.
-
Haal de pan van het vuur.
-
Schep een laagje pudding over het brood in de schaal en herhaal deze lagen ca. 2 keer.
-
Eindig met een laag pudding en bestrooi met kaneelsuiker.
-
Verdeel de rest van de boter in klontjes over de broodpudding en zet hem ca. 15 minuten midden in de oven.
-
Serveer de breadbutterpudding warm.
-