Verwarm de oven voor op 225 graden.; Kan zowel warm als koud gegeten worden.;Lekker met een verse rauwkostsalade.;
Preitaart
Ingrediƫnten
Instructies
-
Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien.
-
Snijd de prei in kleine ringen en was het goed.
-
Bak het gehakt rul.
-
Voeg de preiringen toe.
-
Verkruimel het bouillonblokje en voegen deze ook toe met wat water.
-
Snijd de champignons en bak ze in een aparte pan en voeg ze vervolgens toe.
-
Klop in een schaal 2 eieren en de eidooier.
-
Voeg daarna crme frache en kruiden naar eigen smaak toe.
-
Goed doorroeren.
-
Vervolgens kan de geraspte kaas erbij. Bedek de bodem van de schaal met bladerdeeg.
-
Leg hierop het preimengsel, dan het eimengsel eroverheen en nogmaals.
-
Snijd 1 plak bladerdeeg in reepjes en leg deze netjes over de "taart". Bestrijken met geklopt ei en dan ongeveer 30 minuten in de oven.
-