Verwarm de oven voor op 225 graden.;Extra nodig: springvorm en deegroller. Lekker met een salade erbij!
Hartige kaastaart
Ingrediƫnten
Instructies
-
Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien.
-
Uien fijnsnipperen.
-
Champignons in plakjes snijden.
-
Prei fijnsnipperen.
-
Spek fijnsnijden.
-
Bak het spek uit in de pan.
-
Voeg nog een klein beetje boter toe en bak de uien, champignons, prei, basilicum en peper tot het vocht verdampt.
-
Kneed de plakjes bladerdeeg tot een bal en rol het uit met de deegroller.
-
Bekleed de springvorm (22/24) cm met het bladerdeeg (een opstaande rand van 2 cm. is genoeg).
-
Roer nu in een kom de eieren, slagroom, worcestersaus en peper met een vork los.
-
Roer vervolgens de helft van de kaas erdoor.
-
Schenk het champignonmengsel erdoor.
-
Schenk nu het gehele mengsel in de springvorm en strooi de rest van de kaas erover.
-
Bak de taart in het midden van de oven in 45 minuten gaar.
-