Asperges met ham en ei
Asperges met ham en ei
Ingrediƫnten
Instructies
-
Kook de eieren hard.
-
Snijd de ham in smalle reepjes.
-
Doe voor het sausje de slagroom met wat zout en versgemalen peper, de tomatenpuree, het citroensap en de kruiden in een steelpannetje.
-
Breng het, af en toe roerend, aan de kook en laat heel kort doorkoken.
-
Laat er dan de boter in smelten.
-
Pel de eieren en prak ze met een vork fijn.
-
Leg de gekookte asperges netjes naast elkaar op de borden, houd de kopjes
-
vrij.
-
Leg dwars op de asperges een strook eierkruim en daaronder een strook
-
hamreepjes.
-
De onderkanten van de asperges blijven dan weer vrij.
-
Schep over de banen ei en ham ieder 1 eetlepel saus en schep ook nog een eetlepel over de kopjes van de asperges.
-