Verwarm de oven voor op 220 graden.
Pizzadeeg
Ingrediƫnten
Instructies
-
Maak een kuiltje in het midden en giet daar de olijfolie en het water in.
-
Houd de kom vast en meng met je andere hand de ingredinten in de kom tot een deeg.
-
Als het wat te nat is, strooi je er een beetje bloem bij. Is het te droog dan doe je er wat water bij.
-
Haal het deeg uit de kom en strooi wat bloem op tafel.
-
Kneed het deeg 10 minuten en maak er dan een bal van.
-
Leg de bal weer terug in de kom en dek die af met plastic folie of een vochtige theedoek.
-
Laat het deeg op een warme plek een half uurtje rijzen.
-
Neem de deegbal dan uit de kom en kneed het deeg dan nog eens goed door.
-
Nu kan het deeg uitgerold worden om een bakplaat mee te bedekken.
-
Gebruik als basis een tomatensaus en vervolgens kun je van alles op de pizza leggen wat je lekker vindt!
-