Serveer de salade met zelfgebakken brood en een paar kaasjes en stukjes avocado.. Voor een niet-vega variant kan je nog extra spekjes uitbakken en er overheen doen.

Pastasalade met emmentaler
Ingrediƫnten
Instructies
-
Snijd de komkommer in blokjes. Doe in een ruime kom of bak
-
Snij de tomaten, ui en lente-ui in stukjes en doe ze bij de komkommer in de kom
-
Snij de kaas in smalle reepjes bij de rest.
-
Meng alle ingrediƫnten goed.
-
Voor de dressing: klop de olie, azijn, wijn, mosterd, zout, peper, cayennepeper met een vork tot een gebonden dressing.
-
Schenk de dressing over de salade en roer hem er goed doorheen.
-
Laat de salade 30 minuten rusten.
-
Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing en verdeel die over 4 borden
-
verdeel de sla over de pasta
-
Schep de salade over de pasta en serveer de borden
Notes
Serveer de salade met zelfgebakken brood, wat kaasjes en eventueel nog stukjes avocado. Voor een niet-vega variant kan je nog gebakken spekjes over de salade doen.