Lekkere hartige taart met een Mexicaans tintje. Behoorlijk machtig door de bonen en topping van ei en kaas kaas Serveer hierbij een gemengde salade en zure room Voor vegetarisch kan je vega-gehakt gebruiken.

Mexicaanse hartige taart
Ingrediënten
Instructies
-
Bak het gehakt samen met de seasoningmix volgens de instructies van de kruidenmix klaar. Zorg dat het niet te nat wordt, want dat komt uiteindelijk allemaal in het taart terecht
-
Voeg de potten Mexicaanse groenten toe.
-
Vet de quichevorm in en verdeel het deeg over de vorm. Naadjes goed dichtdrukken! Bij bladerdeeg wat gaatjes in de bodem maken.
-
Schep het gehakt-groentemengsel op het deeg.
-
Roer de eieren met de helft van de kaas los.
-
Giet het eimengsel over het gehaktgroentemengsel.
-
Strooi nu de rest van de kaas over het geheel.
-
Bak de taart in het midden van de oven in ca. 25 minuten gaar.
Notes
Verwarm de oven voor op 200 graden. Extra nodig: quichevorm doorsnede 24 cm. Serveer hier een gemengde salade en zure room bij