Paddestoelenragot

Lekker met groene tagliatelle en tomatensalade.

Paddestoelenragot

Niveau: Gemiddeld Total Time 45 minuten

Ingredi├źnten

Instructies

  1. Voorbereiden:
  2. De ui pellen en snipperen.
  3. De paprika schoonmaken en in heel kleine stukjes snijden.
  4. De paddestoelen schoonmaken en in reepjes/stukjes snijden.
  5. Bereiden:
  6. In een braadpan 25 g boter verhitten en hierin de ui en de paprika ca. 3 min. zachtjes bakken.
  7. De paddestoelen en de Provenaalse kruiden toevoegen en met het deksel schuin op de pan ca. 5 min. zachtjes smoren.
  8. Intussen in een andere pan de rest van de boter smelten.
  9. De bloem erdoor roeren.
  10. Al roerend scheutje voor scheutje de melk toevoegen.
  11. Blijven roeren tot een dikke gebonden saus ontstaat.
  12. De verse roomkaas en het bouillontablet erboven verbrokkelen. Al roerend laten smelten.
  13. Het paddestoelenmengsel erdoor scheppen.
  14. Op smaak brengen met zout, peper en sojasaus.
  15. De peterselie erover strooien.

Notes

Lekker met groene tagliatelle en tomatensalade.
Keywords: vegetarisch
[instagram-feed]