Andijviestamppot met bacon en tomaat
Andijviestamppot met bacon en tomaat
Ingrediƫnten
Instructies
-
Maak de andijvie schoon en snijd hem in smalle reepjes.
-
Pel en snipper de ui.
-
Was de tomaten en snijd ze in plakjes.
-
Snijd de bacon in grove stukken.
-
Kook de aardappelen in weinig water met zout in ± 20 minuten gaar.
-
Verhit de boter in een koekepan.= en bak de ui en de bacon in ± 5 minuten knapperig.
-
Schep de tomaat erdoor en bak nog ± 3 minuten.
-
Maal er peper boven.
-
Giet de aardappelen af, stamp ze fijn en roer de melk en de roomkaas erdoor.
-
Schep de andijvie door de puree en verwarm de stamppot nog even.
-
Verdeel hem over 2 borden en schep het tomaat-baconmengsel erop.
-
Lekker met schnitzelrolletjes met kaas.
-