Heerlijk als lunch, maar kan ook heel goed koud gegeten worden. Bijvoorbeeld op vakantie, als hartige snack tijdens een autorit. Extra nodig: 5 kleine taartvormpjes. Oven voorverwarmen op 200 graden!;
Mini hartige taartjes
Ingrediƫnten
Instructies
-
Bak de spekjes uit in een droge koekenpan.
-
Was en halveer de tomaatjes en bak ze circa 2 minuten mee met de spekjes.
-
Laat de plakjes bladerdeeg ondertussen ontdooien.
-
Vet de vormpjes in en bekleed ze met de plakjes bladerdeeg. Prik gaatjes in het deeg en bestrooi ze met het paneermeel.
-
Roer de eieren los met de slagroom en voeg het tomatenmengsel en wat Italiaanse kruiden toe.
-
Roer de helft van de kaas door het eimengsel en breng op smaak met zout en peper.
-
Verdeel het mengsel over de 5 vormpjes.
-
Strooi de rest van de kaas over de taartjes en bak ze midden in de oven in circa 25 minuten gaar en goudbruin.
-
Smullen!!!!
-