Verwarm de oven voor op 220 graden (hetelucht 200 graden)
Gevulde tomaat met asperges
Ingrediƫnten
Instructies
-
Verwijder de kapjes van de tomaten en hol ze uit.
-
Bestrooi de tomaten met zout en laat ze uitlekken.
-
Verwijder de houtige uiteinden van de witte asperges en schil ze.
-
Snij alle asperges in stukken van ca. 5 cm.
-
Kook de asperges in ruim kokend water met zout ca. 5 minuten. Spoel ze met koud water en laat ze uitlekken.
-
Klop de eieren los met de slagroom en de pizzakaas. Breng op smaak met zout, peper en nootmuskaat.
-
Was de basilicum en voeg de blaadjes toe aan het eimengsel.
-
Haal de stukken asperges door het eimengsel.
-
Vul de tomaten met het eimengsel en steek de asperges erin.
-
Doe de tomaten in een ovenschaal en bak ze in ca. 30 minuten gaar.
-