Courgettesoep

; Lekker met kaas/uien brood of met stokbrood en kruidenboter als voorgerecht.

Courgettesoep

Niveau: Gemiddeld Total Time 30 minuten

Ingrediënten

Instructies

  1. Snijd de uiteinden van de courgettes eraf.

  2. Snijd de gewassen courgettes, die niet geschild worden, in plakjes.

  3. Kook de cougetteplakken vervolgens in de bouillon in ongeveer 6 minuten gaar.

  4. Pureer de courgettes (in de bouillon) met een staafmixer.

  5. Roer de kruidenkaas en de kerrie door de soep en houd deze warm.

  6. Klop de ongezoete slagroom lobbig. Schep de warme soep in soepkommen.

  7. Schep de slagroom er op.

  8. Bestrooi de slagroom met bieslook.

Notes

; Lekker met kaas/uien brood of met stokbrood en kruidenboter als voorgerecht.
Keywords: zomer
Tags
Volg ons op Instagram!