Gevulde tomaat met champignons en geitenkaas

Verwarm de oven voor op 200 graden.
;

Gevulde tomaat met champignons en geitenkaas

Niveau: Gemiddeld Total Time 45 minuten

Ingrediƫnten

Instructies

  1. Bestrooi de binnenkant met zout en peper en laat de tomaten omgekeerd uitlekken.

  2. Hak de champignons fijn.

  3. Pel en snipper de ui.

  4. Verhit de olie in de koekenpan en fruit de ui heel even aan.

  5. Schep de champignons er door en bak deze al omscheppende tot het vocht verdampt is.

  6. Breng het op smaak met citroensap en peper.

  7. Laat het champignonmengsel iets afkoelen.

  8. Verkruimel de geitenkaas.

  9. Snijd de olijven in plakjes.

  10. Schep de geitenkaas, olijven en provencaalse kruiden door het champignonmengsel.

  11. Vul de tomaten met het mengsel.

  12. Zet de tomaten naast elkaar in een ovenschaal.

  13. Strooi het paneermeel en de geraspte kaas erover.

  14. Bak de tomaten in ca. 30 minuten goudbruin en gaar.

  15. Eet smakelijk!

Notes

Verwarm de oven voor op 200 graden. ;
Keywords: kerst kerstmis vegetarisch
Volg ons op Instagram!