Verwarm de oven voor op 200 graden.
;
Gevulde tomaat met champignons en geitenkaas
Ingrediƫnten
Instructies
-
Bestrooi de binnenkant met zout en peper en laat de tomaten omgekeerd uitlekken.
-
Hak de champignons fijn.
-
Pel en snipper de ui.
-
Verhit de olie in de koekenpan en fruit de ui heel even aan.
-
Schep de champignons er door en bak deze al omscheppende tot het vocht verdampt is.
-
Breng het op smaak met citroensap en peper.
-
Laat het champignonmengsel iets afkoelen.
-
Verkruimel de geitenkaas.
-
Snijd de olijven in plakjes.
-
Schep de geitenkaas, olijven en provencaalse kruiden door het champignonmengsel.
-
Vul de tomaten met het mengsel.
-
Zet de tomaten naast elkaar in een ovenschaal.
-
Strooi het paneermeel en de geraspte kaas erover.
-
Bak de tomaten in ca. 30 minuten goudbruin en gaar.
-
Eet smakelijk!
-