Lamskoteletten op groenten
Lamskoteletten op groenten
Ingrediƫnten
Instructies
-
Was de aubergine en snijd hem in de lengte in repen van ± 1 cm dik.
-
Bestrooi de repen met zout en laat ze 10 minuten in een vergiet uitlekken.
-
Spoel de aubergine af en dep hem met keukenpapier droog.
-
Was de winterpeen en snijd hem, met de dunschiller, in lange linten van ± 1 cm breed.
-
Was de munt en hak hem fijn.
-
Roer de munt en de kruidenmix door 3 eetlepels olijfolie en smeer de lamskoteletten met het kruidenmengsel in.
-
Grill de koteletten in ± 6 minuten gaar.
-
Keer ze halverwege de grilltijd.
-
Verhit intussen 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan of wok en bak de auberginerepen met de wortellinten in ± 5 minuten gaar.
-
Schep de tijm en de oregano door de groenten.
-
Verdeel de groenten over een schaal en leg de lamskoteletten erop.
-