Verwarm de oven voor op 200 graden.
;Extra nodig: lage ovenschaal. Lekker met gebakken aardappels en een groene salade.
Kabeljauw met tomaat uit de oven
Ingrediƫnten
Instructies
-
Snipper de ui.
-
Verkruimel de sneetjes brood.
-
Schep de ui, Italiaanse kruiden en 2 eetlepels olie door het broodkruim.
-
Tomaten inkruisen en onderdompelen in kokend water en ontvellen.
-
Snijd de tomaten in vieren. Verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in blokjes.
-
Bestrijk de ovenschaal met olie en leg de kabeljauwfilets er in.
-
Schep de blokjes tomaat op de vis en druk het stevig aan.
-
Broodkruimmengsel erover verdelen.
-
Besprenkel de rest van de olie erover.
-
Laat de vis in het midden van de oven in ca. 15 minuten goudbruin en net gaar worden.
-