Auberginestoofpot met kikkererwten

Lekker met couscous en komkommersalade.

Auberginestoofpot met kikkererwten

Niveau: Gemiddeld Total Time 45 minuten

Ingrediƫnten

Instructies

  1. Schil de winterpeen en snijd hem in blokjes.

  2. Verhit in een braadpan olie en bak de blokjes aubergine rondom bruin.

  3. Voeg de winterpeen en knoflook toe en laat het heel even meebakken.

  4. Schep de komijn en chilipoeder door groenten.

  5. Roer de gepelde tomaten met vocht, kikkererwten en basterdsuiker erdoor.

  6. Breng het vocht aan de kook, vuur laag draaien, en laat de groenten afgedekt in 15-20 min. gaarstoven. Af en toe omscheppen.

  7. Stoofpot op smaak brengen met zout en peper.

Notes

Lekker met couscous en komkommersalade.
Keywords: vegetarisch lente zomer herfst winter
Volg ons op Instagram!