Ga naar inhoud
Op zoek naar iets?
Recepten, moestuin en meer
Recepten, moestuin en meer
Home
Kerstmis
Vega
Maaltijden
Ontbijt
Lunch
Voorgerecht
Hoofdgerecht
Nagerecht
Alle recepten
Zoeken
Home
Recepten
Lamsjus
Niveau:
Gemiddeld
Print recept
Lamsjus
Lamsjus
Print recept
Lamsjus
Auteur:
De Chef
Keuken:
Geen
Soort:
Geen
Niveau:
Gemiddeld
Ingrediƫnten
Opdieningen
Zet
21/2 kg lamsbotten in roomboter aan.
Voeg
500 gr bouquet, aangevuld met 1 dwars doorgesneden en ongepelde bol knoflook, 10 jeneverbessen, 1 takje tijm en 1 takje rozemarijn toe en bak die even mee.
Blus
af met 1/2 liter rode wijn en voeg zoveel water toe dat de botten onder staan.
Breng
aan de kook, schuim af en laat minstens 4 uur trekken.
Zeef
de lamsjus door een fijne zeef en kook tot 3/4 in.
Neem
2 dl van deze lamsjus, monteer met een paar klontjes boter en breng op smaak met peper en zout.
Instructies
Notes
Lamsjus
Keywords:
pasen, voorjaar, lam, lamsvlees
Tags
lam
lamsvlees
pasen
voorjaar
L
lam
L
lamsvlees
P
pasen
V
voorjaar
Gepaneerde lamskoteletjes met tijm
Gemiddeld
Vorige
L
lam
L
lamsvlees
P
pasen
V
voorjaar
Lamspilav
Gemiddeld
Volgende
[instagram-feed]
×
Login
E-mail of gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
Wachtwoord vergeten?