Asperge-eierschotel
Asperge-eierschotel
Ingrediƫnten
Instructies
-
Breng de bouillon aan de kook, voeg de asperges met de suiker en 15 gr boter toe en laat 5 minuten koken.
-
Laat de asperges uitlekken en vang de bouillon op.
-
Smelt de boter, voeg de bloem toe en laat die al roerend 3 minuten garen.
-
Roer er de slagroom en de aspergebouillon door en laat de saus 10 minuten zachtjes inkoken.
-
Bak de bacon in de olie in 7 minuten krokant en laat op keukenpapier uitlekken.
-
Kook de eieren in 7 minuten hard, pel ze en snijd ze in vieren.
-
Breng de saus met zout, peper en citroensap op smaak.
-
Verwarm de asperges en het ei in de saus en strooi er de bacon en de bieslook over.
-
Lekker met aardappelpuree.
-