Serveren met stokbrood.
Goedgevulde groentesoep
Ingrediƫnten
Instructies
-
Snipper de ui fijn.
-
Schrap de wortel en snijd hem in plakjes.
-
Snijd de bleekselderij in stukjes.
-
Schil de koolrabi en snijd hem in blokjes.
-
Zeef de bouillon en haal evt. lelijke stukjes vlees eruit.
-
Snijd het vlees in stukjes.
-
Verhit de olijfolie en fruit de ui, knoflook en prei en tenslotte de bleekselderij.
-
Leg het deksel op de pan en laat de groenten 5 minuten smoren.
-
Giet de bouillon erbij en breng het geheel aan de kook.
-
Laat de soep 20 minuten koken tot de groente beetgaar is.
-
Voeg het soepvlees toe en breng de soep op smaak met peper en zout.
-
Voor het opdienen de fijngehakte kevel of peterselie erop strooien.
-