Mini-tapasbuffet
Mini-tapasbuffet
Ingrediƫnten
Instructies
-
Snijd de olijven in plakjes en voeg ze samen met de tomaatstukjes toe.
-
Laat de saus ± 5 minuten koken en breng op smaak met zout en peper.
-
Vermeng de sla met de dressing.
-
Verwarm de tortilla in de oven volgens de aanwijzingen en snijd hem in putjes.
-
Verhit de frituurolie en frituur de garnalenkroketjes hierin.
-
Frituur de peterselie 1/2 minuut mee en laat op keukenpapier uitlekken.
-
Verwarm de gehaktballetjes volgens de aanwijzingen op het pak.
-
Schep de tomatensaus in een kom, zet deze op een schaal en leg de gehakt-balletjes en de tortillapuntjes eromheen.
-
Leg de kroketjes op een schaal en garneer ze met de partjes citroen en de gefrituurde peterselie.
-
Geef de salade erbij.
-
Zet er eventueel schaaltjes met gemarineerde olijven, ansjovisrolletjes, Spaanse kaas (bijvoorbeeld Manchego) en rauwe ham (bijvoorbeeld Serranoham) bij.
-
Lekker met warm stokbrood en gezouten boter.
-