Verwarm de oven voor op 180 graden.
;
; Serveren met een bolletje vanille ijs.
;
;
Appeltaartjes met amandelspijs
Ingrediƫnten
Instructies
-
Schil de appels en snijd ze in blokjes.
-
Maak de bladerdeegplakjes met de deegroller wat dunner.
-
Snijd uit elk plakje deeg een cirkel (m.b.v. rond schoteltje).
-
Leg de rondjes op de met bakpapier beklede bakplaat.
-
Prik gaatjes in het deeg.
-
Verdeel het amandelspijs in brokjes over de bodems (deegrand ca. 1 cm. vrijlaten).
-
Verdeel de appelblokjes over de deegcirkels.
-
Verdeel het amandelschaafsel over de appelcirkels.
-
Bestrooi de taartjes nu met kaneel en suiker.
-
Verdeel de stukjes koude boter over de appeltaartjes.
-
Bak nu de appeltaartjes in het midden van de oven in ca. 20 minuten lichtbruin en gaar.
-
Taartjes warm of lauwwarm opdienen.
-