Extra nodig: aluminiumfolie
Gemarineerde visspiesen met tomaten
Ingrediƫnten
Instructies
-
Pers de limoen en besprenkel de visspiesen met het limoensap en bestrooi ze met peper.
-
Was en hak de koriander fijn.
-
Pel en snipper de sjalotjes en de knoflook.
-
Roer de helft van de knoflook door de olijfolie.
-
Was de Spaanse peper en verwijder de zaadlijst en snij de peper zeer fijn.
-
Meng de Spaanse peper met de sjalot, koriander en de rest van de knoflook.
-
Vet de aluminiumfolie in met olijfolie, wrijf de visspiesen in met het sjalotmengsel en leg ze op de folie (niet dichtvouwen!).
-
Was en halveer de tomaten en leg ze op een stuk ingevet aluminiumfolie.
-
Was en hak de peterselie zeer fijn.
-
Meng het paneermeel met de peterselie en de knoflookolie. Breng op smaak met zout en peper.
-
Verdeel het mengsel over de snijkanten van de tomaten en rooster ze op de barbecue ca. 9 minuten.
-
Rooster de spiesen ca. 10 minuten op de barbecue en serveer ze met de tomaten.
-