Gevulde savooviekool
Gevulde savooviekool
Ingrediƫnten
Instructies
-
Bereid de aardappelpuree volgens de gebruiksaanwijzing met de melk, 3 dl water en 1/2 theelepel zout.
-
Haal 6 mooie bladeren van de kool en was die.
-
Bekleed de kom met de koolbladeren en laat ze ruim over de rand hangen.
-
Was de rest van de kool en snijd hem in reepjes.
-
Veeg de oesterzwammen schoon en snijd de helft in repen.
-
Meng de kruidenkaas, de kool, de oesterzwamrepen en 75 gr cashewnoten door de aardappelpuree en breng op smaak met zout en peper.
-
Schep de stamppot in de kom en sla de overhangende bladeren over de puree.
-
Laat het gerecht midden in de oven in ± 20 minuten goed heet worden.
-
Verhit de boter in een koekepan en bak de rest van de oesterzwammen ± 2 minuten op hoog vuur.
-
Breng op smaak me zout.
-
Stort de gevulde savooiekool op een schaal en garneer met de rest van de cashewnoten en de oesterzwammen.
-