Serveren met spaghetti met tomatensaus.;
Gehaktballetjes op een bedje van mosterdspinazie
Ingrediƫnten
Instructies
-
Voorbereiden:
-
Rauwe ham en Italiaanse kruiden fijnsnijden.
-
Rauwe ham, gehakt, kaas, helft van Italiaanse kruiden, eieren en peper (in keukenmachine) mengen.
-
Van gehaktmengsel kleine balletjes ter grootte van walnoten draaien (en door paneermeel wentelen).
-
Tot gebruik afgedekt in de koelkast zetten.
-
Bereiden:
-
Knoflook pellen en snipperen.
-
In ruime koekenpan 4 eetlepels olie verhitten en op matig vuur gehaktballetjes in 10 minuten rondom bruin en gaar bakken.
-
Vlak voor de balletjes klaar zijn in andere grote koekenpan of wok rest van olie verhitten en knoflook, spinazie en rest van kruiden op een matig vuur kort roerbakken tot spinazie net iets is geslonken.
-
Mosterd erdoor mengen, spinazie over 4 borden verdelen en de gehaktballetjes op spinaziebedjes leggen.
-
-