Lamsvleesschotel ‘Napolitano’
Lamsvleesschotel ‘Napolitano’
Ingrediƫnten
Instructies
-
Schrap de worteltjes en snijd ze in plakjes.
-
Verwijder de draden van de bleekselderij en snijd de stengel in boogjes.
-
Strooi peper en zout over het vlees.
-
Verhit de olie in een diepe braadpan en schep er het vlees op hoog vuur in om.
-
Voeg de ui, wortel, bleekselderij en knoflook toe, bak alles kort op hoog vuur en roer er dan de tomatenpuree en de mosterd door.
-
Voeg de wijn, de bouillon en de kruiden toe.
-
Zet, als alles kookt, het vuur laag, sluit de pan en laat het vlees in ± 20 minuten zachtjes gaar trekken.
-
Desgewenst kunt u het vocht daarna met wat allesbinder binden.
-
Laat de witte bonen uitlekken, schep ze door de lamsschotel en warm ze kort mee.
-
Serveer het gerecht met een pasta naar keus.
-