Zomerse groentenstamppot met runderworstjes
Zomerse groentenstamppot met runderworstjes
Ingrediƫnten
Instructies
-
Schrap de peentjes en snijd ze in stukjes.
-
Was de spinazie.
-
Was de tomaat en snijd hem in vieren.
-
Verwijder het vocht en de pitjes en snijd het vruchtvlees in kleine stukjes.
-
Hak de basilicum fijn.
-
Kook de aardappelen ± 10 minuten in weinig water met zout.
-
Voeg de bosui, de wortel en de spinazie toe en kook de aardappelen en de groenten in nog ± 10 minuten gaar.
-
Verhit intussen de boter in een koekepan en bak de runderworstjes in ± 8
-
minuten rondom bruin en gaar.
-
Giet de aardappelen en de groenten af en stamp ze door elkaar.
-
Roer de zure room en de basilicum door de stamppot en schep de stukjes
-
tomaat erdoor.
-
Breng de stamppot op smaak met zout en peper.
-
Schep hem in een schaal en leg de worstjes erop.
-