Niveau: Gemiddeld
Tivallballetjes met Bruine Bonen (vegetarisch gerecht)

Vegetarische gerechten zijn vooral populair onder de Hindoestanen, met hun wortels in India; de Hindoestaanse keuken heeft de Surinaamse keuken dan ook verrijkt met een groot aantal vegetarische gerechten. Dit gerecht is ontwikkeld in de Surinaamse keuken in Nederland. Genoeg voor Voor 4 personen. Klaar te maken in 15-20 minuten. De smaak van dit gerecht is Kruidig. SWADISH KHANA! NJANG SWIETIE! SLAMAT MAKAN! EET SMAKELIJK!

Tivallballetjes met Bruine Bonen (vegetarisch gerecht)

Niveau: Gemiddeld

Ingrediƫnten

Instructies

  1. Kouseband,
  2. Zuurgoed,
  3. Gebakken Banaan.
  4. Variatietip: Gebruik, tahoe of sojabrokjes als variatie op de tivallballetjes.

Notes

Vegetarische gerechten zijn vooral populair onder de Hindoestanen, met hun wortels in India; de Hindoestaanse keuken heeft de Surinaamse keuken dan ook verrijkt met een groot aantal vegetarische gerechten. Dit gerecht is ontwikkeld in de Surinaamse keuken in Nederland. Genoeg voor Voor 4 personen. Klaar te maken in 15-20 minuten. De smaak van dit gerecht is Kruidig. SWADISH KHANA! NJANG SWIETIE! SLAMAT MAKAN! EET SMAKELIJK!
Keywords: suriname, surinaams, recept, recepten, koken
[instagram-feed]