Alu en Ei Tarkari (aardappel en ei in masala)

Variatietip: Probeer dit gerecht eens met brood. Gebruik eens de Faja Lobi Chicken Masala (roerbaksaus) in plaats van de Faja Lobi Kip in Masala (marinade).

Alu en Ei Tarkari (aardappel en ei in masala)

Niveau: Gemiddeld

Ingrediƫnten

Instructies

  1. Aardappel schillen, in lengte snijden, in de olie half gaar bakken en daarna afscheppen; knoflook, ui en peper in dezelfde olie fruiten, daarna de Kip in Masala (marinade), komijn, kouseband, tomaat, tomatenpuree, de hard gekookte eieren, selderij en de gebakken aardappel hieraan toevoegen, het geheel omscheppen en vervolgens het water toevoegen.

  2. Het geheel 10-15 minuten zachtjes laten sudderen; zout naar smaak toevoegen.

Notes

Variatietip: Probeer dit gerecht eens met brood. Gebruik eens de Faja Lobi Chicken Masala (roerbaksaus) in plaats van de Faja Lobi Kip in Masala (marinade).
Keywords: suriname, surinaams, recept, recepten, koken
Volg ons op Instagram!