Ritjah
Ritjah
Ingrediƫnten
Instructies
-
Maak de uien schoon en snipper ze fijn.
-
Wrijf uien, knoflook, sambal en gember tot een brij.
-
Fruit deze in wat olie een paar minuten aan.
-
Ontvel intussen de tomaten en snijd ze in vieren.
-
Haal de bonen af en snijd ze klein.
-
Maak de aubergine schoon, verwijder de steel en snijd het vruchtvlees in dobbelstenen.
-
Doe het vlees bij de kruidenbrij en bak het een paar minuten aan, zodat het aan alle kanten bruin is.
-
Voeg dan de tomaten toe, zet het vuur vrij hoog en bak de tomaten vijf minuten onder goed roeren aan.
-
Giet een kopje water bij de saus en voeg vervolgens de sperziebonen en de aubergines toe.
-
Laat vijf minuten op niet te hoog vuur sudderen.
-
Was intussen de pepers, verwijder de steeltjes en hak de pepers fijn.
-
Doe deze ook in de pan en laat alles verder gaar sudderen.
-
-