Tip: Als snel klaar wilt zijn kunt u aardappelpuree uit een pakje gebruiken.
Shepherd’s pie
Ingrediƫnten
Instructies
-
Roer er 25 gr boter, de eidooier, zout, peper, nootmuskaat en zoveel melk door tot de puree luchtig is.
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Bak het gehakt in 25 gr boter rul en bak de ui, wortel en selderij ± 10 minuten mee.
-
Bak de champignons al omscheppend even mee.
-
Voeg de tomaat, laurier en tijm toe en laat de saus iets inkoken.
-
Roer er zout, peper en de peterselie door.
-
Verwijder de laurier en schep de saus in een ovenschaal.
-
Verdeel de puree erover, strijk die glad en bestrooi met paneermeel.
-
Verdeel er de rest van de boter in vlokjes over en bak het gerecht ± 30 minuten in het midden van de oven tot het een lichtbruin korstje heeft.
-