Ga naar inhoud
Op zoek naar iets?
Recepten, moestuin en meer
Recepten, moestuin en meer
Home
Kerstmis
Vega
Maaltijden
Ontbijt
Lunch
Voorgerecht
Hoofdgerecht
Nagerecht
Alle recepten
Zoeken
Home
Recepten
Runderlapjes in paneermeel
Niveau:
Gemiddeld
Print recept
Runderlapjes in paneermeel
Runderlapjes in paneermeel
Print recept
Runderlapjes in paneermeel
Auteur:
De Chef
Keuken:
Geen
Soort:
Geen
Niveau:
Gemiddeld
Ingrediƫnten
Opdieningen
300
gram riblappen
1
ei
2
uien
3
eetlepels ketjap manis
paneermeel
nootmuskaat
peper
zout
olie
Snijd
de riblappen in dunne plakken.
Bestrooi
ze met nootmuskaat, peper en zout.
Klop
het ei los met een scheutje water.
Haal
de plakken vlees eerst door het ei en vervolgens door het paneermeel.
Maak
de uien schoon en snipper ze grof.
Fruit
ze in wat olie tot ze glazig zijn.
Voeg
de plakken vlees toe en laat deze aan weerskannten bruin worden.
Giet
de ketjap bij het vlees evenals 2 kopjes lauw water.
Doe
het deksel op de pan, zet het vuur laag
Laat
het vlees in ongeveer een uur gaar worden.
Controleer
daarbij regelmatig of het vocht niet te veel verdampt en voeg zonodig meer ketjap en water toe.
Instructies
Notes
Runderlapjes in paneermeel
Keywords:
indisch, indonesisch, vleesgerecht, indonesische
Tags
Indisch
indonesisch,
indonesische
vleesgerecht,
I
Indisch
I
indonesisch,
I
indonesische
V
vleesgerecht,
Empal daging
Gemiddeld
Vorige
I
Indisch
I
indonesisch,
I
indonesische
V
vleesgerecht,
Empal
Gemiddeld
Volgende
[instagram-feed]
×
Login
E-mail of gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
Wachtwoord vergeten?