Total Time: 30 minuten Niveau: Gemiddeld
Pilav met rijst

Pas op met de sambal, het is snel te veel! Erg lekker en makkelijk van te voren klaar te maken.

Pilav met rijst

Niveau: Gemiddeld Total Time 30 minuten

Ingrediƫnten

Instructies

  1. Snipper en fruit de uien. Haal vervolgens de glazige uien weer uit de pan.
  2. Snijd ondertussen het vlees in stukjes en kruid het met zout en peper. Braad vervolgens het vlees aan en doe de ui terug in de pan.
  3. Een paar scheuten ketjap, de tomatenpuree en evt. de sambal toevoegen.
  4. Kook odertussen de rijst volgens aanwijzing op de verpakking.
  5. Laat het geheel ongeveer 15 minuten sudderen.
  6. Doe er vast wat perzikensap bij.
  7. Snij de perziken in stukjes en voeg die nu toe.
  8. Nog even laten doorwarmen.
  9. Rijst en saus apart serveren.

Notes

Pas op met de sambal, het is snel te veel! Erg lekker en makkelijk van te voren klaar te maken.
Keywords: oosters pittig
[instagram-feed]