Verwarm de oven voor op 180 graden.;Lekker zoete taart!
Perentaart
Ingrediƫnten
Instructies
-
Zeef het bakmeel en roer het met de suiker en zout door elkaar. Voeg het geklopte ei met het water toe.
-
Vorm het deeg tot een bal en zet deze 30 minuten in de koelkast.
-
Vet een springvorm in.
-
Schil ondertussen de peren en snijd ze in stukjes en besprenkel ze met citroensap.
-
Rol het deeg na 30 minuten uit en bekleed een springvorm met het deeg en bak het blind gedurende 15 minuten in de oven.
-
Als de taartbodem uit de oven komt, verwarm dan de oven tot 200 graden.
-
Zeef de bloem en voeg een beetje zout toe.
-
Klop de eieren los met de suiker en de melk en klop dit mengsel met een garde door de bloem zodat er een glad beslag ontstaat.
-
Klop nu de kaneel erdoor.
-
Doe de stukjes peer in de springvorm.
-
Schenk het beslag over de peren en bak de taart in ca. 30 minuten goudbruin en gaar in de oven.
-
Laat de taart afkoelen op een rooster en bestuif hem voor het serveren met poedersuiker.
-