Lekker met kroepoek.
Woknoedels met spitskool en abrikozen
Ingrediƫnten
Instructies
-
Breng in een ruime pan een flinke laag water (met wat zout of ketjap asin) aan de kook.
-
Voeg de noedels toe en kook deze in ca. 2 minuten gaar.
-
Trek de noedels na 1 minuut koken uit elkaar.
-
Afgieten in een vergiet, met koud water afspoelen en goed uit laten lekken.
-
Snijd de spitskool en de abrikozen in stukjes.
-
Hak de pindas grof.
-
Zet ondertussen een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden. Voeg een scheutje (ca. 2 eetlepels) olie toe en wok de vleesreepjes 5 minuten.
-
Wok daarna de spitskool en de abrikozen 5 minuten mee.
-
Meng de noedels, driekwart van de pindas en woksaus naar smaak (ca. 8 eetlepels) erdoor en wok nog 2 minuten.
-
Verdeel over 5 borden en strooi de rest van de pindas erover.
-