Woknoedels met spitskool en abrikozen

Lekker met kroepoek.

Woknoedels met spitskool en abrikozen

Niveau: Gemiddeld Total Time 20 minuten

Ingrediƫnten

Instructies

  1. Breng in een ruime pan een flinke laag water (met wat zout of ketjap asin) aan de kook.
  2. Voeg de noedels toe en kook deze in ca. 2 minuten gaar.
  3. Trek de noedels na 1 minuut koken uit elkaar.
  4. Afgieten in een vergiet, met koud water afspoelen en goed uit laten lekken.
  5. Snijd de spitskool en de abrikozen in stukjes.
  6. Hak de pindas grof.
  7. Zet ondertussen een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden. Voeg een scheutje (ca. 2 eetlepels) olie toe en wok de vleesreepjes 5 minuten.
  8. Wok daarna de spitskool en de abrikozen 5 minuten mee.
  9. Meng de noedels, driekwart van de pindas en woksaus naar smaak (ca. 8 eetlepels) erdoor en wok nog 2 minuten.
  10. Verdeel over 5 borden en strooi de rest van de pindas erover.

Notes

Lekker met kroepoek.