Pasta met scampies
Pasta met scampies
Ingrediƫnten
Instructies
-
Giet de pasta af als deze beetgaar is en spoel de pasta af met koud water om het nagaren te voorkomen. Laat de pasta uitlekken en zet 'm even weg.
-
Maak in een hapjespan de olijfolie warm.
-
Snijd de ansovis in stukjes en doe deze in de pan.
-
Pers de knoflook erboven uit.
-
Snijd de peper en rode ui in kleine stukjes en voeg deze toe. De rest van de rode peper is goed in te vriezen!
-
Voeg de scampies toe.
-
Snijd de tomaten in stukjes en voeg deze ook toe.
-
Maak het op smaak met de basilicum en oregano.
-
Zet de warmtebron laag en laat het geheel ca. 10 minuten zachtjes sudderen.
-
Voeg daarna een kleine theelepel kaneelpoeder, de slagroom en de tomatenpuree toe. Roer alles goed doorelkaar!
-
Doe vervolgens de pasta bij de saus en laat het geheel nog even goed doorwarmen.
-