Pasta met scampies

Pasta met scampies

Pasta met scampies

Niveau: Gemiddeld Total Time 45 minuten

Ingrediƫnten

Instructies

  1. Giet de pasta af als deze beetgaar is en spoel de pasta af met koud water om het nagaren te voorkomen. Laat de pasta uitlekken en zet 'm even weg.
  2. Maak in een hapjespan de olijfolie warm.
  3. Snijd de ansovis in stukjes en doe deze in de pan.
  4. Pers de knoflook erboven uit.
  5. Snijd de peper en rode ui in kleine stukjes en voeg deze toe. De rest van de rode peper is goed in te vriezen!
  6. Voeg de scampies toe.
  7. Snijd de tomaten in stukjes en voeg deze ook toe.
  8. Maak het op smaak met de basilicum en oregano.
  9. Zet de warmtebron laag en laat het geheel ca. 10 minuten zachtjes sudderen.
  10. Voeg daarna een kleine theelepel kaneelpoeder, de slagroom en de tomatenpuree toe. Roer alles goed doorelkaar!
  11. Doe vervolgens de pasta bij de saus en laat het geheel nog even goed doorwarmen.

Notes

Pasta met scampies
[instagram-feed]