Lamskoteletten met spinaziegratin

Verwarm de oven voor op 200 graden (hetelucht 180 graden);

Lamskoteletten met spinaziegratin

Niveau: Gemiddeld Total Time 1 uur

Ingrediƫnten

Instructies

  1. Spinazie-gratin: laat de spinazie ontdooien.Meng het ei, crme frache en de helft van de kaas door de spinazie. Breng op smaak met zout en peper. Vet de ovenschaal in met olie. Leg laag voor laag de aardappelschijfjes en het spinaziemengsel in de ovenschaal. Eindig met het spinaziemengsel. Bestrooi de spinazieschotel met de rest van de kaas. Laat de spinazie-gratin midden in de oven in ca. 35 minuten gaar worden.

  2. Lamskoteletten: pers ondertussen de knoflook uit boven 2 eetlepels olijfolie. Hak de munt fijn en voeg hem toe aan het knoflookolie-mengsel. Breng op smaak met peper en zout. Wrijf de lamskoteletten in met het oliemengsel. Verhit de rest van de olijfolie in een koekenpan. Bak de lamskoteletten aan beide kanten in ca. 3 minuten.

  3. Tot slot serveer de lamskoteletten met de spinazie-gratin.

Notes

Verwarm de oven voor op 200 graden (hetelucht 180 graden);
Keywords: lam lamsvlees pasen paas
Volg ons op Instagram!