Broodje hamburger met patat
Broodje hamburger met patat
Ingrediƫnten
Instructies
-
Pel en snipper de ui.
-
Klop het ei los.
-
Meng de ui en het ei door het gehakt en breng op smaak met zout en versgemalen peper.
-
Maak 5 hamburgers ter grootte van de broodjes en zet ze in de koelkast.
-
Verhit een grillpan voor en rooster 5 plakken rauwe ham (iets dikker gesneden) krokant.
-
Haal de ham uit de pan.
-
Verhit in de grillpan 1 eetlepel olijfolie en bak de hamburgers aan beide kanten in ca. 6 minuten gaar.
-
Was de tomaten en blaadjes sla en snijd de tomaten in dikke plakken.
-
Haal de hamburgers uit de pan en beleg ze met een plak kaas.
-
Leg de broodjes op een bord en besmeer de onderste helften van het brood met een eetlepel tomatentapenade en beleg ze vervolgens met sla, hamburger, ham en tomaat.
-
Serveren met de patat.
-