Lamskoteletjes met rozemarijn en tomaat
Lamskoteletjes met rozemarijn en tomaat
Ingrediƫnten
Instructies
-
Hak 1 knoflookteentje fijn en plet het andere met een mes.
-
Haal de rozemarijnnaaldjes van 1 takje.
-
Wrijf de lamskoteletjes in met zout en peper.
-
Verhit 3 eetlepels olijfolie in een grote koekenpan, fruit de geplette knoflookteen even aan en voeg het takje rozemarijn toe.
-
Bak de lamskoteletjes hierin om en om in ± 6 minuten bruin.
-
Neem ze uit de pan en houd ze warm.
-
Neem het takje rozemarijn en de geplette knoflookteen uit de pan.
-
Voeg zo nodig wat olijfolie toe en bak de fijngehakte knoflookteen en de rozemarijnnaaldjes even aan.
-
Voeg de tomaatpartjes toe en bak ze ± 2 minuten.
-
Breng op smaak met zout en peper en serveer met de lamskoteletjes.
-
Lekker met aardappelgratin of aardappelpuree waar u fijngehakte olijven
-
door roert.
-