Andijviestamppot 1

Wilt u bij de stamppot een lekkere jus?

  • Fruit 1 gesnipperd uitje en 1 tomaatje ± 10 minuten, strooi er 1 eetlepel bloem over en laat die even meebakken.
  • Voeg 3/4 rundvleesbouillontablet en 5 dl water toe, breng het aan de kook, laat het tot ± 31/2 dl inkoken en zeef de jus.

    Andijviestamppot 1

    Niveau: Gemiddeld

    Ingrediƫnten

    Instructies

    1. Bak de hamblokjes in de boter in enkele minuten krokant.
    2. Giet de aardappelen af en maak er met de melk puree van.
    3. Meng de andijvie en de hamblokjes erdoor en breng op smaak met zout en peper.

    Notes

    Wilt u bij de stamppot een lekkere jus?
  • Fruit 1 gesnipperd uitje en 1 tomaatje ± 10 minuten, strooi er 1 eetlepel bloem over en laat die even meebakken.
  • Voeg 3/4 rundvleesbouillontablet en 5 dl water toe, breng het aan de kook, laat het tot ± 31/2 dl inkoken en zeef de jus.
  • Keywords: winter, stamppot, stamp, pot, koud, astrid veltman
    [instagram-feed]